Starter kit

[ Assessment ]

Cursus 

Ontwerpen

Contact

In het kort

Hoi 🙃. Ik heb een talent ontwikkeld om keuzes te maken op basis van wie ik ben, niet op angst, de norm, de mening van anderen. Buiten de lijnen te kleuren is waar ik ‘aan’ van ga. Out of the box? Get rid of the box. 

Heel simpel door te doen wie je bent, stap je al in je eigen creatieve flow.

Met Kevin’s Flow creëer ik een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je voorbij gaat aan ‘hoe het hoort’. Ik wil mensen hun creativiteit en speelsheid weer helpen ontdekken en inzetten.

Wist je dat?

Flow een spiegelwoord voor Wolf is? Kijk maar: Flow|wolF. Ik vind wolven megavet en vanuit sport en creativiteit ken ik die ‘flow state’, dus toen ik dit ontdekte wist ik dat dit de naam van mijn bedrijf was :).

Over Kevin

INFJ van de Myers Briggs test, Alchemist en Explorer als archetypes, Gryffindor, geboortegetal 31/4, zonneteken schorpioen.

Geboren Pokémon meester. Fan van: Avatar The Last Airbender, Zelda Breath of The Wild, NBA, Lord of the Rings, Harry Potter en onbetwist Disney fan. 

Hobby’s

Tekenen (joh :p), lezen, zelfontwikkeling, sport; basketbal, triathlons (zwemmen, fietsen, hardlopen), surfen en yoga. 

Ik ben gefascineerd door Leonardo da Vinci, mythologie, magie, creativiteit, spelende wijsheid en ik bekijk dit alles vanuit een kinderlijke nieuwsgierigheid.