About

Hoi,
ik ben Kevin :)

Triatleet, bruggenbouwer, pionier, creatieve tovenaar met de focus van een samurai. Hier om te leren en inspireren. Ik ben op reis gegaan om mijn droomleven te creëren en wil je meenemen op deze reis. Zo wil ik delen wat voor mij werkt, wat er gebeurt als je gaat leven volgens je eigen flow en je eigen regels. Zodat ook jij je eigen unieke kracht, licht en flow kan vinden én leven!

In het kort is Kevin
  1. Creatief en Spelend ondernemer.
  2. Triatleet.
  3. Intuïtief tekenaar.
  4. Een tovenaar met de focus van een samurai.
  5. Een doorgeefluik van licht, inspiratie en energie.
  6. Een soort enthousiaste jonge hond wanneer hij iets mag creëren.
  7. Een leraar en leerling in je leven creëren vanuit je hart en kracht.

De lange versie

Dankjewel !
Voor het lezen. Voor het bezoeken van mijn website. Voor het volgen van mijn reis!

Dit is mijn verhaal, wat voor mij werkt en waar ik enkel mee wil laten zien hoe het bij mij gaat. Van kinds af aan is het al kenmerkend aan mij dat ik een 'eigen willetje' heb. Ik ben een plaatjesdenker en ik heb nooit echt goed geleerd binnen de lijntjes te kleuren. Ik ben altijd dicht bij mijzelf, mijn kindszijn gebleven. Ik heb mij mede daardoor vaak 'anders' gevoeld, omdat ik dingen ook anders deed of op een andere manier dacht. Ik weet niet beter dan wat je in het verhaal hieronder leest. Door mijn hooggevoeligheid voel, zie, hoor ik meer dan het tastbare en dat zie ik als mijn kracht. Dit uit zich vaak intuïtief, van 's nachts wakker worden met een enorm inzicht tot weten dat je iets moet kopen wat een week later van pas komt; ik sta telkens weer versteld van de magie. Daarbij ben ik erg bewust van de energieën om mij heen. Ik sta sterk in contact met gevoel / intuïtie / het Universum / hogere Zelf en vanuit die connectie ben ik mijn leven én werk gaan ontwerpen.

Creativiteit is mijn ingang tot het spirituele en dit wil ik gaan inzetten om mensen hun eigen kracht, licht en flow te leren kennen. Door zelf hier het levende voorbeeld van te zijn, hoop ik anderen te inspireren hun eigen unieke kracht en licht te vinden.

Terwijl ik onderweg was ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Kevin's Flow. Ondernemen is dé weg voor mij om mijn unieke verhaal te vertellen. Ik wil je graag meenemen op deze reis! Ik ben (en blijf) spelen, ontdekken en experimenteren en doe dit geheel volgens mijn eigen flow (hence the name). Ik heb veel te vertellen en dat ga ik doen.

Alles wat ik aanraakte veranderde in goud

Het jaar dat ik in één keer ben geslaagd voor mijn VWO ben ik meteen doorgegaan met mijn autotheorie in één keer halen om daarna mijn rijbewijs ook in één keer te halen. Dat ging allemaal niet vanzelf, maar wel vanuit een enorme focus en discipline. En jij kan dat ook. Dat weet ik. Mijn rijbewijs daar werd afgeraden om hem te gaan halen. Ik voelde aan alles dat ik ging slagen en dat ik het gewoon moest doen, in ieder geval proberen —> ik had immers een poging en dat betekende dat ik kon slagen. Het lukte, ik was meteen geslaagd.

Na mijn VWO was mijn plan om industrieel ontwerper te worden. Daarvoor waren certificaten in Wiskunde B en Natuurkunde nodig, dus die ging ik halen. Het plan was om dat versneld in een jaar te doen, waar je dan eigenlijk twee jaar in één doet. Dat ging goed en ik haalde prima cijfers. Totdat ik ’s nachts wakker lag en ineens als een soort meteoriet vanuit de achterkant van mijn hoofd een inzicht kwam; dit was niet de weg. Ik moest een andere kant op. Welke kant dan? Dat wist ik op dat moment niet, ik wist wel heel zeker dat ik hier genoeg geleerd had om verder te kunnen. De volgende dag zat ik op het kantoor van de rector om mij uit te schrijven. Zijn intentie was om me over te halen toch te blijven, wat ik wel begreep, maar ik wist dat het hem niet ging lukken. Na twee zinnen wist hij dat ook :).

Toen zat ik thuis. Wat ging ik dan wel doen? Eerst ben ik weer gaan tekenen, iets wat ik op een iets lager pitje had gezet. Daarna heb ik een halfjaar een extra bijbaantje genomen, waar ik vooral anti-rolmodellen tegenkwam. Heel handig, want daardoor wist ik wat ik absoluut niet wilde doen met mijn leven. En daar begon het eigenlijk al. Daar werd een zaadje geplant, dat ik zelf de baas was van mijn schip. Mijn verhaal. Mijn reis. Mijn flow.

Studeren

Ik kwam een studie Game Design tegen en die leek me op het buik geschreven. Daar werd ik voor afgewezen, ik had wel talent, maar iemand anders was meer geschikt. Auw. En weer verder! Dezelfde dag nog kwam ik een andere studie tegen. Op de Universiteit Twente: Creative Technology. Daar was geen twijfel over, er ging een belletje rinkelen zou je kunnen zeggen. Hier moest ik mee verder, dit was het pad. Waar ik dat door wist? Ik wist het niet, ik voelde het gewoon. Het voelde goed en passend. Ik schreef me in en dat ging allemaal moeiteloos. De komende 3 jaar zou ik keihard gaan werken en ik wilde dat ook. Ik beloofde mijzelf plechtig zolang ik voelde dat ik dit moest doen, zolang dit goed voelde zou ik mijn diploma halen. Of ik het kon halen daar merkte ik geen twijfel over in mijzelf. Ik ging het gewoon doen. Dus ik ging op pad. In de jaren als student in Enschede heb ik veel geleerd. Ik heb veel bijzondere mensen ontmoet en ik heb mezelf op allerlei fronten kunnen ontwikkelen. Na mijn eerste en tweede jaar gehaald te hebben was ik bijna klaar. Ik wilde in de zomer een stage bij Disney gaan lopen en had daardoor geen vakantie geboekt. Hoewel ik niet geselecteerd ben voor de stage, had ik door het proces er naartoe al een heleboel weer van opgestoken en daar was ik al blij mee. Bovendien maakte de afwijzing ruimte voor iets nog veel mooiers. Ik wilde namelijk wel op vakantie en ik wilde altijd al een keer leren surfen. Dus dat ging ik doen. Het was ergens in juni pas dat ik boekte en inmiddels had iedereen in mijn omgeving zijn vakantie ook al geboekt. Ik was eigenlijk nog nooit alleen op vakantie geweest bedacht ik me. Mooie kans om dit nu eens te doen en helemaal zelf op pad te gaan. Dus dat ging ik doen. Surfen pikte ik moeiteloos op. Een bekende zin tijdens surflessen is: “Don’t fight the waves”. Die zin die sprong er telkens uit voor mij. Het was alsof ik die telkens in een soort slow motion hoorde en dat die dieper binnenkwam dan de rest van de zinnen. Vecht niet tegen de golven, want dat verlies je. Ga mee met de golven en het gaat moeiteloos. Daar zat ik; Kijkend richting de horizon, op de deining van het water, wachtend op een golf, in harmonie. Tot er ineens in mijn hoofd iets opborrelde: “Waarvoor ging ik dit diploma halen?”. Op dat moment ontstond het heel klein en was het als een soort shift. Op dat moment is een balletje gaan rollen. Ik kreeg non-stop ideeën, inspiratie werd op mijn pad geslingerd en ik kwam allerlei inspirerende mensen tegen die me lieten zien dat het ook anders kon. Ik werd bewuster. Zo raakte ik onder andere bekend met de Wet van Aantrekking, om te ontdekken dat ik als kind al heel moeiteloos hiermee samenwerkte.

Uitgeleerd

Het was in mijn derde jaar tijdens een minor in Leeuwarden dat ik op een willekeurige dinsdag van school naar mijn kamer liep en dat er iets door mijn hoofd schoot. "Ik ben uitgeleerd”. Wacht even. Uitgeleerd? Ja, uitgeleerd. Ik wist genoeg om ‘iets anders’ te gaan doen, wat ik heb moeten leren op dit punt heb ik geleerd. Wat dat ‘iets anders’ was wist ik wederom op dat moment niet, ik had enkel het gevoel dat ik een idee zou gaan krijgen en dat ik daar de ruimte voor nodig zou hebben om het uit te voeren. Ik was me al aan het interesseren in ondernemen, maar wist nog niet precies hoe of wat. Ik wist wel dat ik het anders ging doen, buiten de lijntjes en op een andere manier werken. "Maar wát dan?” Was (en is) een veelgestelde vraag. Tsja, daar zou ik nog achter gaan komen, alles wat ik kon vertellen is dat ik ‘een gevoel’ had. De volgende dag heb ik me uitgeschreven en ben ik het in gang gaan zetten. Diezelfde week kwam ik via mijn zus mijn coach Tess Fliers tegen. Daar kwam uiteraard ook een gevoel bij; zij ging mij ook coachen. Ja, ho even. Hold your horses nog even there good sir. Eerst ben ik gaan kijken of dit mij paste. Ik volgde een masterclass om te kijken of haar manier van werken paste en ik kreeg alleen maar bevestiging. Zelfs voor de masterclass eindigde had ik de mail er al uit richting Tess. Vanaf toen is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Ik ben eerst naar mijn kern aan het gaan en allerlei belemmerende overtuigingen aan het opruimen, om vervolgens naar buiten te treden.

Intuïtie?

Dat gevoel daar ben ik altijd al mee vertrouwd geweest. Ik noemde het altijd mijn intuïtie en hoewel dat deels ook klopt, kom ik er steeds achter dat het veel meer is. Die intuïtie wordt bij mij geactiveerd wanneer ik ongeremd kan spelen, gewoon lekker spelen. Creativiteit is daarmee mijn ingang. Mijn ingang tot het spirituele en het Universum. Ik weet niet beter dan dit, ik ben niet anders gewend dan dat ik op deze manier doelen haal. Een soort focus waarbij ik geen twijfel heb of ik het kan. Ik ga het halen. Dat kende ik al, wat ik nog niet kende is het gevoel waaruit die focus komt, die intuïtie, waar die vandaan komt. Ik ben het nog maar net aan het ontdekken, het voelt echter heel vertrouwd. Meer en meer kom ik erachter dat ik dit altijd al heb en dat ik het onbewust al toepaste. Nu is dit bewust aan het worden en daar is Kevin’s Flow uit ontstaan. Ik weet dat iedereen dit kan, jij kan dit ook en dat ga ik je laten zien.

Kevin's Flow

Dat brengt me aan het hoofdstuk wat ik nu aan het schrijven ben. Het kind Kevin zit nog steeds in me en laat ik ongeremd spelen, omdat ik hem vertrouw. Ik weet dat het goed komt. Altijd. Dat eigen willetje is nooit weggegaan, de creativiteit is er altijd geweest en ik ben nog maar net begonnen mij bewuster te worden van mijn kracht, licht en energie. Ik ben en wil graag een doorgeefluik hiervan zijn. Ik hoop je hiermee te inspireren jouw unieke flow te vinden :).